Eindejaarscorrida Leuven

Op 29 december 2019 wordt in Leuven de Corrida georganiseerd. Aangezien intal een heleboel sportievelingen, alsook supportertalenten telt, loopt intal Leuven ook dit jaar mee en maakt er meteen een fondsenwervingsinitiatief van.

Om het grote succes van de vorige jaren te evenaren, rekenen we ook op jullie. We zoeken lopers, sponsors en supporters! We willen minstens 10 lopers in de ploeg hebben en in totaal 1.000 euro verzamelen. Sluit je aan bij Ilse, Marie-Elisabeth, Ikuko, Alice, Sophie, Margo, Kasper en Nicky!

Hieronder vind je alvast heel wat informatie. Als je wil meedoen dan, schrijf je dan zo snel mogelijk in via deze link: inschrijven voor de Corrida. De inschrijvingsprijs tot 1 december bedraagt 12 euro, van 2 tot 15 december 15 euro en ter plaatste 20 euro.

Stuur een mailtje naar leuven@intal.be wanneer je je ingeschreven hebt. We sturen je dan ook de nodige informatie, de afspraakplaats bij de start en hoe we de sponsoring aanpakken.

Wat moet je weten om goed geïnformeerd aan de start te komen?

  • Je kan 4, 8 of 12 km lopen. Dat ligt +/- binnen iedereen zijn mogelijkheden, ideaal om met een grote ploeg aan de start te komen!
  • We lopen in het centrum van de stad in de voormiddag van 29 december. Goed om al de extraatjes na kerstmis eraf te lopen, de goede voornemens voor het volgende jaar al iets vroeger te beginnen en goed getraind het nieuwe jaar in te gaan.
  • Loop je mee, zorg dan dat je je naam, email, geboortedatum en rekeningnummer bij de hand hebt om je in te schrijven en de betaling uit te voeren. (Inschrijven kan hier dus)
  • De inschrijvingsprijs t/m 1 december bedraagt 12 euro en van 2 t/m 15 december 15 euro (laat het weten als dit een obstakel zou zijn).
  • We vragen je om je te laten sponsoren. Hiervoor krijg je nog een standaardmailtje van ons in de bus dat je kan gebruiken om vrienden/innen, familie warm te maken een duit in het zakje te doen.
  • Iedereen die jou voor 40 € of meer sponsort zal dit van zijn belastingen kunnen aftrekken.
  • Alle info over hoe mensen je kunnen sponsoren, en een voorbeeldmail om rond te sturen, ontvang je nadat je via leuven@intal.be hebt laten weten dat je je ingeschreven hebt.
  • Deadline, nee dit is niet het moment dat je over de streep komt, maar het moment dat je zeker moet ingeschreven zijn. Voor 1 december heb je zeker plaats en wordt je loopnummer opgestuurd. Later inschrijven kan als jouw afstand nog niet volzet is. Het is mogelijk dat je dan wel je loopnummer moet afhalen in de grote tent op het Ladeuzeplein ‘s morgens op 30 december.
  • Na de loop komen we allemaal samen (supporters en lopers) om de goede afloop te vieren en de nodige foto’s te nemen. Precieze afspraken volgen nog.
  • We houden de intal Leuven mailbox in de gaten! Je kan er ook met je vragen terecht.

Veel succes met de training en de fondsenwerving,

Het intal Leuven team

Retour en haut