intal@ManiFiesta 2022- Koop nu je ticket

ManiFiesta is het feest van de Solidariteit in België. De organisatoren zijn het weekblad Solidair en Geneeskunde voor het Volk. In 2022 vindt het feest plaats op zaterdag 17 september en zondag 18 september. intal zal opnieuw aanwezig zijn met een mooi programma. We hopen jullie ook. Noteer het alvast in jullie agenda.

Laten we twee dagen lang opnieuw bouwen aan een wereld zoals hij zou moeten zijn. Een wereld waarin we ons samen inzetten om de alternatieven van de toekomst te bedenken.

Naast het straffe muzikale programma dat ons zal doen dansen op de ritmes van Magic System, l’Or du commun, Stikstof en vele anderen, is ManiFiesta ook een plaats voor debatten, engagement en actie rond het thema van de solidariteit.

Met intal zetten we het thema vrede centraal en hebben we de eer Ahed Tamimi te ontvangen.

Ahed Tamimi is een jonge Palestijnse activiste uit het dorp Nabi Saleh op de door Israël bezette Westelijke Jordaanoever. Haar dorp is omringd door checkpoints en illegale nederzettingen. Elk aspect van het leven van de dorpelingen wordt gecontroleerd door het Israëlische leger. Toen ze een Israëlische soldaat sloeg, omdat die haar familie geweld aandeed, vloog ze in de gevangenis, waar ze een mensonwaardige behandeling kreeg. Een internationale “Free Ahed” campagne zorgde mee voor haar wereldwijde bekendheid. Via de campagne leerde de hele wereld meer over de realiteit van de Israëlische bezetting en het lot van de Palestijnse gevangenen.

Vandaag studeert Ahed rechten in Ramallah, en is ze nog steeds actief in het dagelijks verzet tegen deze onrechtvaardige bezetting.

Afspraak in Oostende op 17 en 18 september!

Tickets kopen kan alvast via het intal secretariaat (door een mail te sturen naar margot@intal.be) of via deze online verkoopslink.

Kan je ons helpen tijdens ManiFiesta? Neem een shift bij intal en stuur een mailtje naar margot@intal.be

Bekijk hier de aftermovie van de editie van 2021

Université Marxiste 2022 : L’OTAN est-elle garante de la paix mondiale ?
17/08/2022 
Berlaymont Internat - Drève d’Argenteuil, 10 - 1410 Waterloo 
Marxistische universiteit 2022 : Is de NAVO de hoeder van de wereldvrede?
17/08/2022 
Berlaymont Internaat - Drève d’Argenteuil, 10 - 1410 Waterloo 
Université Marxiste 2022 : La Chine en Afrique : un nouvel impérialisme ?
21/08/2022 
Berlaymont Internat - Drève d’Argenteuil, 10 - 1410 Waterloo 
Bikes Not Bombs
25/09/2022 
Schuiven naar boven