Lid worden van intal ?

Sluit je hier aan bij intal. Dat kan al vanaf €10 per jaar. Alvast bedankt voor jouw solidariteit! Toch liever via overschrijving? Dat kan op het rekeningnummer van intal BE44 5230 8068 1645, met vermelding ‘lid intal + je naam’.

Door akkoord te gaan met deze domiciliëring, geef ik toestemming aan a) intal Globalize Solidarity om een opdracht te sturen naar mijn bank om een bedrag van mijn rekening te debiteren; en b) aan mijn bank om een bedrag van mijn rekening te debiteren in overeenstemming met de opdracht van intal Globalize Solidarity.
Het is mij bekend dat ik een Europese domiciliëring kan laten terugbetalen door mijn bank. Dit gebeurt volgens de voorwaarden die in mijn overeenkomst met de bank zijn vastgelegd. Ik moet mijn verzoek indienen binnen de 8 weken na de datum waarop het bedrag van mijn rekening wordt gedebiteerd. Ik kan deze opdracht op eender welk moment stopzetten of wijzigen met een brief aan intal Globalize Solidarity, Haachtsesteenweg 53, 1210 Brussel, of met een mail aan veronique.coteur@intal.be. Het is mij bekend dat mijn gegevens worden opgenomen in de gegevensbank van intal om mij op de hoogte te houden van de activiteiten via de maandelijkse nieuwsbrief. Ik heb het recht om deze gegevens op te vragen en te verbeteren.


Schuiven naar boven