ManiFiesta 2018

Intal @ Manifiesta: debat, actie & cultuur en engagement

08/09/2018 - 11:00
09/09/2018 - 20:00

ManiFiesta is terug en heeft opnieuw een uitgebreid aanbod aan zowel muziek, debatten, film, sport en nog veel meer. Op zaterdag en zondag zetten we ook weer de intal-tent op waar er verschillende acties, debatten en animatie zullen plaatsvinden.


Tickets te koop!

Tickets zijn verkrijgbaar via je lokale intal verantwoordelijke of via het intal secretariaat - info@intal.be - 02/2092350. Een weekendticket of steunticket is te verkrijgen aan €25; een dagticket aan €13 (Prijzen t.e.m. 1juli).

Intal @ ManiFiesta 2018

intal is weer van de partij op het grootste Belgische festival van de solidariteit, ManiFiesta. We zijn volop bezig aan de uitwerking van het programma. 

Wel kunnen we jullie al een tipje van de sluier lichten... We hebben alvast in petto voor jullie :

PabloPablo Sepúlveda Allende is de kleinzoon van Salvador Allende, voormalig socialistisch president van Chili. Deze werd vermoord tijdens de staatsgreep van Pinochet in 1973. Op 11 september herdenken we 45 jaar staatsgreep in Chili. Pablo is niet alleen een zeer boeiende getuige van het neoliberaal beleid dat in Chili werd doorgevoerd sinds de staatsgreep, maar ook van de Bolivariaanse revolutie in Venezuela. We zien ernaar uit om hem aan het woord te horen op ManiFiesta 2018! Meer over hem hier. Lees hier een interview dat Andrea afnam met hem "Pablo Allende, dokter ten dienste van de gemeenschap".


Omar B.Omar Barghouti
is een Palestijns mensenrechtenactivist. Hij is mede-oprichter van de door Palestijnen geleide Boycot, Desinvesteer en Sancties (BDS) campagne voor Palesijnse rechten. Hij is mede-laureaat van de Gandhi Peace Award in 2017. Hij behaalde zijn bachelor en masters diploma Elektrisch ingenieur aan de Columbia University, NY, en een masters diploma in Filosofie (ethiek) aan de Universiteit van Tel Aviv. Hij is auteur van BDS: The Global Struggle for Palestinian Rights (Haymarket: 2011). Zijn artikels en interviews zijn verschenen in de New York Times, de Washington Post, Newsweek, de Financial Times, de Guardian, Politico, and op BBC, Bloomberg TV, MSNBC, CNN, en vele anderen. Lees hier een interview dat we afnamen tijdens zijn laatste bezoek aan België. 

... meer over de gasten op ManiFiesta vind je op www.manifiesta.be

Met intal aan de slag op ManiFiesta?

Zin om mee te helpen met de intal activiteiten in en rond ManiFiesta? Geef een seintje aan Veronique via veronique.coteur@intal.be

Succes en bezoek zeker de intal tent op ManiFiesta!

Voor wat sfeerbeelden, bekijk de foto's van de vorige editie hier, en bekijk hier de aftermovie :-).

Tot dan!

flyer ManiFiesta