Loop mee met intal tijdens de Corrida

31/12/2017 - 09:00
31/12/2017 - 13:00

intal Leuven gaat opnieuw de sportieve toer op. Vorig jaar namen we voor het eerst deel aan de jaarlijkse Leuvense Corrida en konden we meer dan €3.000 voor de acties en campagnes van intal. Dit jaar gaan we opnieuw voor een even goede of nog betere prestatie. Doe je mee?


intal Leuven gaat opnieuw de sportieve toer op. Vorig jaar namen we voor het eerst deel aan de jaarlijkse Leuvense Corrida en konden we meer dan €3.000 voor de acties en campagnes van intal. Dit jaar gaan we opnieuw voor een even goede of nog betere prestatie. Dit keer gaat de Corrida door op zondag 31 december. Wat is beter om het nieuwe jaar gezond in te lopen?  Wil je mee lopen, en op zoek gaan naar sponsors die in je engagement willen investeren, mail dan naar leuven@intal.be en schrijf je in.

We willen minstens 10 lopers in de ploeg hebben zodat we opnieuw voor een super resultaat kunnen gaan!

STEUN DE LOPERS HIER.

Wat moet je weten om goed geïnformeerd aan de start te komen?

  • Er zijn verschillende mogelijkheden : Je kan 4, 8 of 12 km lopen. Dat ligt +/- binnen iedereen zijn mogelijkheden, ideaal dus om met een grote ploeg aan de start te komen!
  • We lopen in het centrum van de stad - Leuven is mooi
  • Inschrijven kan tot en met 1 december. Er is een maximum aantal inschrijvingen per groep dus gewoon doen. Hoe? Door je naam, email en geboortedatum door te geven aan leuven@intal.be. Zij zorgen voor de inschrijving.
  • De inschrijvingskost is €10 (laat het weten als dit een obstakel zou zijn). Dit wordt door intal Leuven geregeld en daarna afgerekend.
  • Jezelf in beeld. De meet wordt gefilmd, dus iedereen krijgt zichzelf digitaal in beeld de dag na de Corrida. Zo weten je sponsors dat je effectief gelopen hebt ;-)
  •  We vragen je om je te laten sponseren. Hiervoor bezorgen wij je een standaardmailtje dat je kan gebruiken om vrienden/innen, familie ... warm te maken een duit in het zakje te doen. Voor giften vanaf € 40 of meer kan je sponser dit van zijn belastingen aftrekken.

Praktische info over de dag zelf vind je hier. Hieronder alvast het uurrooster:

  DCLA kilometer - 9 jaar : 9u15 (geen inschrijving nodig)
  4 km : 9u30 (max. 1500 deelnemers)
  8 km : 10u00 (max. 2500 deelnemers)
  12 km: 10u45 (max. 2500 deelnemers)

De zware inspanning belonen we uiteraard samen met een glas. Hoe kan dat ook anders de laatste dag van het jaar?

Voor vragen kan je terecht bij leuven@intal.be of via het intal secretariaat : 021/2092350.