Flashmob op Manifiesta

Stop Nato before it's too late!

22/09/2012 - 17:15
22/09/2012 - 18:30
Manifiesta flashmob for peace

Na het succes van de “Stop Nato before it's to late!”-flashmob op 20 mei 2012 herhaalt intal zijn flashmob tijdens ManiFiesta in Bredene op 22 september 2012.


Schrijf je hier in!

Waarom?
Intal kant zich tegen de Navo als oorlogsmachine die de wereld enkel miserie te bieden heeft. Je leest er alles over in het artikel "Wat is de NAVO eigenlijk?".

Maar er is meer. Op 5 juni 2012 vergaderde het 'Navo-parlement' in Talin, Estland. Belangrijkste conclusie? België hinkt achterop wat betreft investeringen in de oorlogsmachine. Volgens het Navo-akkoord van Lisabon moet elk land 2% van zijn BNP (Bruto Nationaal Product – alles wat een land op één jaar produceert) investeren in oorlog. Een mantra dat niet alleen CD&V-minister De Crem steeds herhaalt, ook N-VA-corifeën Jambon en Francken sluiten zich hierbij aan.

Het is dan ook meer dan nodig dat we een zo breed mogelijke steun verzamelen om ons tegen de oorlogspolitiek te verzetten.

Doe mee!

Wil je meedoen? Perfect. Kies het land dat je tijdens de Flashmob wil vertegenwoordigen en vul hier het formulier in. We nemen eind augustus terug contact met je op met de nodige details over de Flashmob.

Praktisch
Om van de Flashmob een succes te maken hebben we 150 mensen nodig. Aarzel dus niet om ook vrienden(innen), familie, kennissen mee te brengen.
De Flashmob kadert binnen ManiFiesta. Wil je mee doen, dan heb je een inkomkaart voor ManiFiesta nodig. (zie onderaan voor meer info hierover)

De Flashmob vindt plaats van 17.15 u. tot 18.30 u.. Het is dus niet mogelijk om een conferentie bij te wonen tijdens deze periode.

 

>> Overzicht van de intal-activiteiten op Manifiesta