Blog van Lars

"Noynoy! Aquino! Disaster President!"

Mabuhay uit het snikhete Manila!

De onbeantwoorde vraag: 'Wat na de interventie?'

Terwijl in het Britse Parlement geen meerderheid werd gevonden om een militaire interventie te starten, en het Amerikaanse Congres nog steeds wacht op de beloofde 'slam dunk' van bewijzen van schuld aan de gifgasaanval van het Syrische regime, blijven opiniemakers pleiten voor een aanval op Syrië. Ga er de opiniepagina's van de krant er maar op na, of kijk naar nieuws- en duidingsprogramma's: de ene na de andere politicus of expert pleit voor een interventie.

Intal & Media: VRT Journaal

 De laatste week haalde intal tot twee maal toe het VRT-journaal met succesvolle acties. Eerst werd de actie van intal Antwerpen tegen het optreden van Tzahal, het orkest van het Israëlisch leger, uitgebreid belicht. Dit weekend kreeg ook de manifestatie in solidariteit met Gaza een kort stukje in het Journaal.

Beide stukjes werden op Youtube geplaatst, opdat ze ook buiten België bekeken kunnen worden. Gelieve ze te delen!

Flashmob for Peace @ Manifiësta: de voorbereidingen.

Met nog minder dan twee weken te gaan voor Manifiësta, worden alle onderdelen van het intal-programma op punt gezet. Natuurlijk kon onze "Flashmob for Peace / Stop NATO before it's too late" - actie niet achterblijven. 

Na een oefening op het vormingsweekend voor verantwoordelijken en een laatste vergadering om alles op punt te zetten, zijn Rasmussen & co er helemaal klaar voor om Bredene in te palmen. Meedoen? Schrijf je in!

De machteloosheid van een Minister-President

Tijdens de blok 's ochtends de krant lezen kan ontspannend zijn. Maar de laatste tijd word ik er steeds vaker regelrecht kwaad van. Bijvoorbeeld door het onderstaande stukje dat ik las in De Morgen vandaag (6/06/12) onder de kop "Muur".

Inhoud syndiceren