Lid worden van intal ?

Intal is een beweging voor internationale solidariteit. intal is een vrijwilligersbeweging, met lokale groepen die actief zijn in het hele land. Het zijn onze leden die in hun stad of regio met acties en campagnes internationale solidariteit in daden omzetten. Samen met onze partners in het Zuiden bouwen we zo aan een meer rechtvaardige wereld.


word lid

Je kan intal lid worden vanaf €10 per jaar, of een steunend lidmaatschap van €25 per jaar.

Heb je weinig tijd voor een actief engagement, maar vind je onze campagnes belangrijk en wil je ons steunen? Dat kan via een steunend lidmaatschap of een jaarlijkse of maandelijkse gift*.

Je ledenbijdrage domiciliëren is voor ons én voor jou het handigst. Dat kan door hier je gegevens in te vullen. Betaal je je lidgeld toch liever via overschrijving? Dat kan op het rekeningnummer van intal BE66 0016 6194 4143 (oude schrijfwijze 001-6619441-43), BIC: GEBA BE BB, met vermelding 'lid intal + je naam'.

Wil je een gebruikersaccount op onze website om te bloggen en artikels in te geven? Dan kan je je registreren op onze site. Registreer je nu op onze site.

Alvast bedankt voor jouw solidariteit!