Bekijk de campagnevideo!

Vrijhandel : vrij voor wie?


In september stemt Europa over een vrijhandelsakkoord met Colombia en Peru. Een ongelijk akkoord dat een bedreiging vormt voor de lokale ontwikkeling, de gezondheid, het leefmilieu van vele Colombianen en Peruanen. Samen met de sociale bewegingen van Colombia en Peru vragen we aan onze Belgische parlementairen om dit akkoord niet goed te keuren. Verspreid de video en teken.


Campagnevideo

 

Nederlands:Campagnevideo 'Vrijhandel, vrij voor wie?' No al TLC EU - Colombia/Peru

Frans:Vidéo de campagne 'Le libre- échange , libre pour qui ?' Non au TLC UE - Colombie/le Pérou

Spaans: wordt online gezet op woensdag 11/04

In september stemt Europa over een vrijhandelsakkoord met Colombia en Peru. Een ongelijk akkoord dat een bedreiging vormt voor de lokale ontwikkeling, de gezondheid, het leefmilieu van vele Colombianen en Peruanen. Samen met de sociale bewegingen van Colombia en Peru vragen we aan onze Belgische parlementairen om dit ongelijk akkoord niet goed te keuren in de huidige vorm en context. We haalden al meer dan 1600 handtekeningen op, maar hebben er 3300 nodig tegen 30 juni: 150 handtekeningen voor ieder Belgisch Europarlementslid !! We plannen uiteraard ook een actie dan en houden jullie op de hoogte.

Doe mee:

Leuven: 29 april en Wereldfeest op 2 juni - contacteer leuven@intal.be
Antwerpen: Mano Mundo op 12 en 13 mei - contacteer antwerpen@intal.be
Gent: deelname 1 mei-stoet - contacteer gent@intal.be
Brugge: Feest in het Park op 30 juni - contacteer gent@intal.be
Brussel: verschillende acties (datum te bepalen) - contacteer americalatina@intal.be

Meer over de campagne vind je op de campagnepagina - Meer weten en op de hoogte blijven van de campagne? Contacteer ons op info@intal.be - Check out our Facebookpagina