Le blog de Natasja West

Verslagje maart

Wegens slechte internetverbinding op het werk, heb ik deze post nu pas kunnen posten. Het is een verslag van de belangrijkste evenementen in maart. Ook is de layout een beetje vreemd, maar ik weet niet hoe ik dit kan veranderen....

Consulta Champerico + de mooiste plek in Guatemala: Semuc Champey

 Hallo iedereen!

 

Consulta 12 februari + Tolkervaring in de gemeenschappen Pochuta en Vijolom III

Dit verslagje zal ik beginnen met nieuws over de Consulta van nu zondag 12 februari, om te eindigen met een verslagje van mijn tolkervaring in de gemeenschappen Pochuta en Vijolom III.

ASECSA: januari, en vele veranderingen

In December en januari ben ik tijdens de lange kerstvakantie door Centraal-Amerika gaan reizen.

ASECSA: November-December

 
Helaas, helaas, sinds 12 november heb ik bijna niet meer gewerkt bij ASECSA, wegens een knieongeluk en 4wekendurende kerstvakantie bij ASECSA.

Begin November: Feest in Guatemala!

1 November, Día de los Muertos. Net zoals in België een feestdag, maar één met meer betekenis en festiviteiten in Guatemala. Hier worden de doden werkelijk herdacht, en ze maken er zelfs 1 groot feest van. Een mix van cultuur en tradities, en het was werkelijk interessant!

 

Leven bij een inheemse Tzotzilfamilie in MEXICO

Hoi hoi!

ASECSA: september

Hoi! Omdat ik het de laatste maanden redelijk druk heb gehad, heb ik de blog niet goed bijgehouden. Daarom ga ik hier nu verschillende verslagjes posten, gekopieerd van andere verslagen die ik had gemaakt. Veel leesplezier :)

 

MCaC (Metodología Campesino a Campesino) en Migratie

Nog eens een verslagje, maar dan vooral over de drie dagen durende “4° encuentro de campesino a campesino” in Zacapa, dit is een (vierde) ontmoeting tussen kleine boeren die samenkomen om te vertellen over hun ervaringen wat betreft de duurzame en biologische landbouw.

Verslagje week 8!

Na mijn kleren nog eens met de hand te hebben gewassen, die helaas niet zullen drogen omdat het heerlijk hard aan het regenen is, vond ik dat het nog eens tijd was om een verslagje te schrijven! Ondertussen ben ik al bijna 8 weken weg, of dus een kleine twee maanden! En mijn leven hier begint meer vorm te krijgen: meer zicht op het werk, Guatemalteeks koken, meer vrienden, meer routine, meer tripjes, feestjes, …

Syndiquer le contenu